Украинский актер и герой множества сериалов Тарас Цимбалюк рассказал о новом проекте. Популярный актер рассказал о том, какую роль он бы хотел примерить на себя, и о том, как важно понимать, что хороших россиян сегодня не существует.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк обнародовал на своей странице в Instagram.

"Я радий долучитись до майбутнього потужного проекту. Хотілось би на себе "приміряти" цікаву роль - довбо*оба Ілюші. "ЗАГІН ДОВБО*ОБІВ" - новий український чорнокомедійний мінісеріал щойно розпочав свою Кікстартер компанію, яку підтримати можна перейшовши за лінком: https://www.kickstarter.com/projects/slavababenkov/f-ckhead-squad-ukrainian-black-comedy-tv-series Там ви також можете дізнатись більше про проект та команду, а також переглянути ВІДЕО, яке вже вдалося відзняти. Це історія про російського поганого актора-невдаху, який стає ще гіршим ДРГшником в Києві, ціль якого вбити Президента України", - написал Тарас Цимбалюк.

Украинский актер рассказал о том, что на сегодняшний день не существует хороших россиян, ведь все они переходят на сторону зла.

Фото Тараса Цимбалюка

"Це історія про те як сліпе бажання стати відомим, нищить людяність і душу людини. Але найголовніше, що ми хочемо показати, що не існує хороших росіян, що навіть маючи шанс творити добро, вони переходять на сторону зла, бо імперськість у них в ДНК. Прямуйте за лінком та підтримуйте цю скажену команду! Поширюйте серез друзів і недругів! Щира подяка від нашої української команди!", - также добавил украинский актер.

Напомним, что известный украинский актер Тарас Цимбалюк рассказал о своей любви к украшениям.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный актер Тарас Цимбалюк описал сегодняшнюю ситуацию с войной.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актер Тарас Цимбалюк обратился к украинцам.