Украинская певица и бэк-вокалистка MONATIK Lida Lee поделилась милыми снимками. Популярная артистка посвятила новый пост своему домашнему питомцу и показала трогательные фотографии со своей собачкой.

Соответствующие фотографии Lida Lee опубликовала на своей странице в Instagram.

"Вчора був День народження мого Лева! ❤️ Вже 7 років цей неймовріний пес є моїм вірним другом, який без слів все розуміє, радіє коли радію я і відчуває смуток, коли на душі буває не дуже. Вже 7 років поспіль він будить мене поцілунками або своїм невдоволенням того, що я займаю його місце у ліжку… 😸 Слухає усі мої домашні демки і підспівує, якщо йому до вподоби Ми стільки усього з тобою пройшли: твої перші коліки у животі, укус кліща за інтимне місце… 😸 твою першу прогулянку взимку, коли ти пригав у кучугури, а я не могла тебе там знайти", - написала Lida Lee.

Украинская артистка также рассказала о том, насколько она гордится своим домашнем питомцем. Lida Lee поделилась архивными снимками со своей собакой.

Фото Lida Lee

"Я навіть бачила як ти плачеш, але навіть коли тобі сумно і страшно, ти залишається моїм маленьким, відважним Левом, якого знає увесь наш район! 🦁❤️ Люблю тебе, мій особливий пес, з тобою відчуваю себе справжньою мамою, хоч ти вже і старший за мене, якщо вірити в те, що 1 рік = 7 людським Ось із цього приводу вирішила поділитись із вами нашими домашніми архівами P.S. Обов’язково долистайте до останнього фото!", - также добавила украинская певица.

Напомним, что популярная украинская певица Lida Lee прокомментировала обстрел Винницы.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская артистка Lida Lee рассказала о помощи ВСУ.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица Lida Lee поделилась плачевной историей.