Украинская певица и ведущая, экс-героиня проекта "Холостячка" Злата Огневич высказалась на публику. Популярная артистка рассказала об освобождении военнопленных из Азовстали и том, как на это отреагировали украинцы.

Соответствующую публикацию Злата Огневич разместила в своем профиле в Instagram.

"Звільнили частину військовополонених #АЗОВСТАЛЬ і що тут почалось… і як сумно мені від цього стало. Від слів: "Ми будемо битися за них до кінця, за кожного Героя" до слів: "Командири— навіть не Герої, а просто "медійні обличчя", чому їх повернули першими?" тепер один крок, який перетворився на прірву. Не забувайте, що вони ВСІ пройшли пекло #АЗОВСТАЛЬ і полону. Так само як і рідні— пройшли пекло очікування! Мене сковує нестерпний біль і страх лише від однієї думки: "ЯК ЦЕ"? Це— ДИВО, що їх повернули, і тільки! Але ж, СПРАВЖНІ друзі пізнаються і в радості, чи не так? 🙃", - написала Злата Огневич.

Также украинская певица рассказала о том, как было освобождено пока только часть пленных, но впереди еще предстоит большой путь.

Фото Златы Огневич

"Тож, пропоную забути образи і об‘єднатися заради великої мети. Доєднатися до потужної організації @azovstalfamilies і зосередити свої зусилля! Одних сторіз зі словами "пам‘ятайте" замало. Треба діяти: тиснути на світову спільноту, лідерів влади, влаштовувати мирні демонстрації, добиватися зустрічей із впливовими людьми і кричати. Вголос. На увесь світ кричати про порятунок НАШИХ полонених 🦾🇺🇦 А я вірю і чекаю вас додому, Герої! І так буде ❤️", - также добавила украинская певица.

Напомним, что популярная украинская певица Злата Огневич поделилась историями бедных украинцев.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная певица Злата Огневич подняла тему женского здоровья.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и ведущая Злата Огневич вспомнила студенческие годы.