Молодая жена известного украинского певца и народного артиста Виктора Павлика Катя Репяхова показала милую фотографию. Супруга артиста рассказала о своей работе во время войны, а также о том, как она хочет создать собственный бренд.

Соответствующую публикацию Катя Репяхова обнародовала на своей странице в Instagram.

"Яка гарна фотографія залишилась в моєму архіві 😍Через місяць війни, ще в березні, я для себе твердо вирішила, що маю завалити себе працею, інакше я зійду з розуму. І зараз все, що я тоді задумала, здійснюю сьогодні. Робота - мої ліки від усього. Ви знаєте, що я працюю над двома проєктами. І якщо я зможу когось впевнити, що найкращий час для розвитку - це сьогодні й зараз, я буду щаслива. Ну а другий мій проєкт, то суцільна любов, душа, ніжність. Я засинаю і прокидаюсь з думкою про свій бренд🧸Знаю, в такий час ризиковано. Знаю, що все дорожчає. Знаю, що багато класних фахівців виїхали з країни", - написала Катя Репяхова.

По словам супруги украинского исполнителя, у нее настолько сильное желание, что она не хочет останавливаться. Она подчеркнула, что не знает, когда закончится ее жизнь, поэтому она решила жить сегодняшним днем.

Фото Кати Репяховой

"Але в мене таке велике бажання, що воно спростовує всі НІ на моєму шляху. Адже я не знаю, коли закінчиться моє життя, тому я живу тут і зараз. Сьогодні. І сьогодні в мене є все, окрім перемоги, на яку треба ще трохи зачекати…🇺🇦❤️", - также добавила супруга украинского артиста.

Напомним, что супруга украинского артиста Виктора Павлика Катя Репяхова рассказала о своей жизни в условиях войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", молодая жена Виктора Павлика Катя Репяхова рассказала о своем полете в Израиль.

Также портал "UAFINANCE" писал, что жена певца Виктора Павлика Катя Репяхова раскрыла несколько фактов о себе.