Один из самых популярных украинских актеров Тарас Цимбалюк рассказал о спорте. Известный актер рассказал о том, какую роль играет спорт в его жизни, а также как он сопровождает его в жизни.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк разместил в своем профиле в Instagram.

"Щоб не зійти з розуму, я тренуюсь. Реальність - дуже серйозна. Щоб бути енергоспроможним і допомагати своїй країні, кожен має знаходити для себе психологічний стабілізатор. Для мене це - спорт. Як змусити себе займатись спортом ? - формулювання дивне, але, якщо мене про це часто запитують, кілька повідомлень буквально отримав вчора, тож відповім : ніяк. Все що притягнуто в ваше життя за вуха, рано чи пізно, буде покладено назад на полицю і продовжить припадати пилом", - написал Тарас Цимбалюк.

Украинский актер заявил о том, что спорт с ним практически всю жизнь, ведь еще с детства он ходил в разные кружки. По словам Тараса Цимбалюка, спорт - это психологическая терапия для него.

Фото Тараса Цимбалюка

"Я абсолютно твердо можу сказати, що спорт далеко не усім потрібен. Це так само, як не всі жінки повинні вміти готувати. Є закон природи : ніхто нікому нічого не винен. І, якщо ви нутром відчуваєте, що вам щось проти шерсті, ви не маєте займатися синтетичним притягуванням цих речей у своє життя. Але ще раз підкреслю головне : у цей надскладний час, нашій країні на усіх фронтах потрібні зібрані, розсудливі і сильні духом люди! Вірю у кожного з вас! Вірю, що знайдете спосіб для підтримки свого внутрішнього стержня! А @ministry_of_defense_ua нагадує нам усім, що ми вступили у переможний рік!", - написал украинский актер.

Напомним, что известный украинский актер Тарас Цимбалюк рассказал о любви.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский актер Тарас Цимбалюк показал свою новую возлюбленную.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярный актер Тарас Цимбалюк высказался об отношении россиян.