Известный украинский актер Тарас Цимбалюк написал важный пост в честь своего дня рождения. Популярный актер рассказал о том, какие эмоции он испытывает в день своего рождения, а также поблагодарил свою аудиторию за поддержку.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк разместил в своем профиле в Instagram.

"Мені сьогодні стукнуло 33. Ранок - ще той сьогодні… Настрій, звісно, святковим назвати важко, але, як не крути, життя кожного з нас продовжується. Мені є за що дякувати долі… однозначно маю вкотре вклонитися своїм батькам… я ціную своїх близьких та друзів, де б вони зараз не були… Воїни ЗСУ - Герої сучасності, шана котрим піде у вічність! А ще, я пишаюсь своїм народом, котрого зараз об’єднує лише одне бажання і, як усім нам відомо, його здійснення - лиш питання часу…", - написал Тарас Цимбалюк.

Также украинский актер поблагодарил своих поклонников, которые верили в него. Тарас Цимбалюк рассказал о том, что он хочет в новом году, и поблагодарил за отношение.

Фото Тараса Цимбалюка

"Дякую, що кожен, як би зараз склално не було, зайняв свій стрій і, як може, наближає той найбажаніший день! Не забувайте, що ми - українці - давній народ з глибокою історією! Ми нащадки Великих : Ярослава Мудрого, Вересая, Леонтовича, Котляревського, Шевченка, Франка і ще сотні геніїв та легенд. Бажаю собі сконцентруватися на вірі в себе та оптимізмі, котрий зараз є єдиним ключем до майбутнього! Друзі, дякую вам! Дякую, що поруч ❤️ фото : @dan_yarovoy", - также добавил актер.

Напомним, что известный украинский актер Тарас Цимбалюк рассказал о новом проекте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский актер Тарас Цимбалюк вспомнил студенческие годы.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярный актер Тарас Цимбалюк обратился к украинцам.