Украинская актриса и бывшая главная героиня проекта "Холостячка" Ксения Мишина высказалась об эмоциях. Популярная телезвезда рассказала о том, как сегодня каждый украинцев испытывает ненависть, а также о том, что важно делать, чтобы не страдать от нее.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина разместила в своем профиле в Instagram.

"Нещодавно, зустрівшись з переможницею, ми обговорювали багато різних тем, і однією була ненависть. Почуття, яке відчуває зараз абсолютно кожний, хто перебуває у нашій країні. Відколи нашу землю охопив жах війни, ми всі відчуваємо сильне емоційне потрясіння. Особливо жінки, які традиційно емоційніші, ніж чоловіки. За собою помічаю, що починаю злитися й відчувати ненависть щоразу, коли наш "сусід" своїми кровожерними лапами намагається нас замацати. А коли спілкуюся з іншими, то розумію, що майже всі відчувають теж саме. Ми постійно злимось і проклинаємо, але який у цьому сенс? Зараз поясню своє запитання Коли людина в гніві- її свідомість затуманена", - написала Ксения Мишина.

Украинская звезда говорит о том, что человек в гневе начинает ошибаться и принимать неверные решения. По словам Ксении Мишиной, внутренний огонь ненависти уничтожает каждого человека внутри.

Фото Ксении Мишиной

"Впевнена, що кожен з радістю відмовився б від цих руйнівних почуттів. Але я розумію, що це неймовірно складно. Тому усвідомлювати в моменті, що ці почуття марні та роз’їдаючи - єдиний вихід Подібні стани одного дня привели мене до медитацій і щоденних практик. Не знаю, чи допоможуть ці інструменти всім, але раджу хоча б спробувати. Хоча я точно знаю 🙂 А "Формула Щастя" це доведе Зробіть перший крок до життя у спокої — заповніть форму за лінком у шапці 👆", - также добавила актриса.

Напомним, что украинская актриса Ксения Мишина подняла тему осознания свободы.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная телезвезда Ксения Мишина рассказала о медитации.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актриса Ксения Мишина рассказала о российской пропаганде.