Украинская прима-балерина Екатерина Кухар рассказала о важном вопросе, который сейчас является актуальным в стране. Артистка балета рассказала о том, как война пытается лишить украинцев будущего, и о том, как война пытается забрать у детей образование.

Соответствующую публикацию Екатерина Кухар обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Звісно, цікаво спостерігати за історичними польотами Пелосі, але давайте не відволікатись і повернемось до наших нагальних питань, які гостро стоять в Україні. Війна не просто руйнує наше життя, вона намагається лишити нас майбутнього... І у випадку з @ksbc_official — намагається забрати у дітей якісну освіту. Тому що вже 5 місяців, як капітальний ремонт повністю зупинився. Який би ресурс ми не мали у своєму житті, але завжди намагаємось дати дітям найкращу освіту. Як у сім’ях, так має бути і на рівні нації", - написала Екатерина Кухар.

Также прима-балерина рассказала о ремонте хореографического колледжа, деньги на который были выделены государством. Кроме того, Екатерина Кухар обратилась ко всем неравнодушным к культуре спонсорам и предпринимателям.

Фото Екатерины Кухар

"В першу чергу нам потрібно до морозів закрити питання тепловідведення та фасадів. Якщо зараз ми не знайдемо можливі рішення, чи не буде потім пізно їх шукати…? Балет — культурний код нашої нації, яким цікавляться по всьому світу всі верстви населення, в тому числі представники влади та королівських сімей. А отже це і мистецька мова дипломатії. Я залишаю пошту для зв’язку! 📩 kyiv.state.ballet.college@gmail.com І вірю, що спільними силами подолаємо і цю вершинну", - также добавила балерина.

Напомним, что популярная украинская балерина Екатерина Кухар рассказала о войне в родной стране в Латинской Америке.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", прима-балерина Екатерина Кухар обратилась к своему отцу.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская артистка балета Екатерина Кухар вспомнила начало войны.