Один из самых известных в Украине телеведущих, блогер Александр Педан посвятил новый пост своей дочери. Популярный ведущий рассказал о том, как его дочь заслуженно получила золотую медаль после окончания школы, и поддержал ее.

Соответствующую публикацию Александр Педан обнародовал в своем профиле в Instagram.

"Леруська @pedanlera , пишаюся тобою. Наша велика перемога помалу складається з маленьких. Кожен має виконувати свою роботу. Збройні Сили України - боронити державу. Підприємці - працювати задля економіки. Діти повинні вчитися. Це дуже важливо, тому що освіта зараз понад усе. Лерусьці 17. Вона закінчила школу із золотою медаллю. І я цим дуже пишаюся. На жаль, війна забрала у випускників такі щемливі спогади кожного 11-класника: останній дзвоник, випускний, вальс. Не так ми уявляли випускний вечір доньки", - написал Александр Педан.

По словам украинского ведущего, его дочь заслуженно получила свою золотую медаль. Также Александр Педан поблагодарил всех учителей, которые помогли его дочери.

Фото Александра Педана

"Леруська, тепер у тебе попереду Національний мультипредметний тест. Бажаю його скласти на найвищі бали й визначитися з університетом та вступити саме туди, куди хочеться. А ми з мамою допоможемо всім, чим можемо. Навіть придумали проект УніверCheck, щоб тобі й половині України було легше визначитися з університетом і професією;) Усе в твоїх руках, не сумніваюсь, що вдасться, як задумала. Усім бажаю класно скласти тест і не проґавити вступну кампанію, тому що це зараз надважливо як для батьків, так і для країни", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Александр Педан рассказал о медицинском университете.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущий и блогер Александр Педан вспомнил студенческие годы.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный телеведущий Александр Педан обратился к украинцам.