Молодой украинский певец, экс-участник проекта "Танцы со звездами" и бывший участник масштабного конкурса "Евровидение" MELOVIN посвятил свой пост самому себе. Известный артист написал приятный пост в честь своего дня рождения.

Соответствующую публикацию MELOVIN разместил на своей странице в Instagram.

"Сьогодні мені виповнюється 25 років. Ніколи не міг подумати, що цей День Народження я "святкуватиму" під звуки повітряної тривоги в моїй Україні. Я Українець, я Одесит! В мене найкрутіші батьки, які є для мене взірцями справедливості, хоробрості, любові до себе та ближнього! В цей день бажаю їм якомога міцнішого фізичного та ментального здоров‘я, і тихих мирних ночей та нових світанків! Так вже сталося, що у моїй життєвій книжці я підійшов до нової частини під назвою "всього лише 25"", - написал украинский певец.

Украинский исполнитель рассказал о том, как кто-то занял всю его жизнь, кто-то стал ее частью, а кто-то всего лишь мгновением. По словам MELOVIN, все эти люди добавили смысл в его жизнь.

Фото Melovin

"Я дуже вдячний кожному, хто доторкнувся до мого серця. Всім моїм друзям, які поруч! Усім новим знайомствам та зустрічам! Усім очам, які випромінюють у мій бік любов, доброту та милосердя! Так, мені лише 25, але в мене є Ви, мої однодумці, слухачі, справжні крестражі, мої Меловінатори! Я дякую кожному з Вас! Дякую за ті сили, які ви мені даєте, та дякую кожному за привітання! P.S. Дякую Збройним Силам України, які в цей час дають мені змогу писати Вам ці рядки! З Днем Народження, mr. Melovin Слава Україні!", - также добавил известный артист.

Напомним, что украинский певец MELOVIN поделился милым видеороликом со своей девушкой.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный артист MELOVIN поддержал украинских беженцев гимном.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский артист MELOVIN показал трогательные снимки с детьми.