Украинский певец и композитор, автор песен, музыкальный продюсер и актёр, участник группы "Mozgi" Позитив рассказал о том, как война отразилась на детях. Он рассказал о специальном мероприятии, которое было организовано специально для детей-переселенцев.

Соответствующую публикацию Позитив разместил в своем профиле в Instagram.

"Діти України, як ніхто, відчули на собі усі жахи війни. Але вони стійко переносять усі тяготи, даючи приклад дорослим у стійкості духу та уособлюють в собі увесь шлях за для майбутнього України та Світу. Саме на їх маленькі плечі ляже робота по відновленню мирного простору в свідомості, в настрої, побуті кожної родини", - написал украинский артист Позитив.

По его словам, для детей, которые вынуждены были уехать из родных домов, организовали специальное мероприятие.

Фото Позитива

"Війна, яка ведеться росією проти України, змусила батьків разом з дітьми приїхати до нашого міста і, в свою чергу, ми хочемо підтримати діточок, додати їм радісних хвилин, показати, що і тут, в евакуації, можна знайти друзів, тепле слово та взаємодію. Ми трохи поспілкувалися з дітьми, розказали про себе, про свій досвід, трохи розім‘ялися на танцювальну хвилинку, поїли смаколиків, пофотографувалися на пам‘ять. Далі будемо намагатися це робити і у інших містах", - также добавил Позитив.

Напомним, что популярный украинский артист Позитив решил сменить имидж и перекрасить волосы.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская певица Надя Дорофеева рассталась со своим мужем Владимиром Дантесом.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный музыкант Святослав Вакарчук посетил раненых детей в больнице.